Ingatlanközvetítés, családi házak, lakások vétele, eladása Gödöllőn és környékén, illetve Pest megyében 


HÁZAK, LAKÁSOK, TELKEK VÉTELE-ELADÁSA, HÁZÉPÍTÉS KULCSRAKÉSZIG

ELADÓ INGATLANA VAN?
Töltse ki kérdőívünket >>> Kattintson IDE


 
KIEMELT AJÁNLAT
ingatlanvadász
Lengyeltóti
8.900.000 Ft
 
KIEMELT AJÁNLAT
ingatlanvadász
Kiskunhalas
17.500.000 Ft
 
Főoldal
Adatkezelési tájékoztató
 adoria
© INGATLANVADÁSZ 2007
All Rights Reserved
Sikerek


17 Éves tapasztalatunk során az utóbbi időkben néhány ajánlást szerezünk.

Kérjük olvasson bele >>> KATT IDE!

Az igényünk elmondása után a lakás vonatkozásában maximális ingatlankínálattal lettünk ellátva. Az igényünkhöz és pénztárcánkhoz mérten minden segítséget megkaptunk, melyet ezúttal tisztelettel köszönünk. K.J. és K.J.-né

Meglepően gyors ügyintézés! Pest Megye viszonylatában messzemenően magas szintű ügyintézésben volt részem a TELEKVADÁSZ Ingatlaniroda jóvoltából. Más irodák miatti 1 év várakozás, sikertelenség után, ebben az irodában néhány hét alatt segítettek életem megoldásában! Köszönöm! H.E.

Gyorsan, hatékonyan és precízen végzett munka. Más ingatlanosokat megelőző! F-né V.A.

Energiát, költséget nem sajnálva végezte munkáját. A szükséges információkat mindig megadta, kérdéseinkre minden alkalomal kielégítően válaszolt, tanácsokat adott. Köszönet. P.M. és P.-né N. Zs.

Határozott, gyors munkatempó, pontos munkavégzés. A megbeszélt időpontokat betartotta. Érvei meggyőzőek voltak. Figyelmes, udvarias üzletmenetet biztosítottak. K. J., és K. J.-né

Nemcsak egy címlistát nyomtak a kezembe, hanem a kért feltételeknek megfelelő lakásokról fényképes tájékoztatót kaptam. A kiválasztott címekre pedig személyesen kísértek el, ami egy helyismerettel nem rendelkező vevőnek nagyon sokat jelent. Köszönöm! P. L.

Örülünk, hogy rendelkezésünkre áll a fiatal házaspárok számára egy színvonalas ingatlankereskedő Cég / Egyetem! Barátaink számára is bátran ajánljuk! B.K. és R.Sz.R.

Jó, mert egy precíz cég , és nagyon kellemesek az alkalmazottak, és a főnök egy nagyon jó ember! P.A.

Meggyőző volt a kompetenciája. Az értékesítő véleményem szerint nagyon korrekt képet mutatott az aktuális helyzetről. Gy.G.

Nagy volt benne az igyekezet , és megbízható. Sz. F.-né

Korrekt, pörgős. Körültekintő, és gondos az értékesítés folyamata. Laci pörög, Tamás nyugodtabb - kiegyenlítik egymást! Meg voltunk összességében elégedve! További jó, és sikeres munkát kívánunk nektek! K.G. és K-né B. K.

Gyors, pontos ügyintézés. Megnyerő modorú, szimpatikus egyéniség, megbízható, pontos ügyintézése.

Mindenben segítségemre álltak , a környéken a legjobb iroda! B.Z.

Rendkívül gyors volt az ügyintézés. Elégedett vagyok az Ingatlaniroda ügyintézésével. Rendkívül segítőkészek, udvariasak. N.E.

Nagyon segítőkész volt , és mindig a rendelkezésünkre állt. Egerben nem találkoztunk ilyen irodával. K.M és K.R.

Gyors, és profi munka! Dr. H.K. és H.L.

Nagyon meg vagyok elégedve a TELEKVADÁSZ KFT. munkájával! Köszönöm a munkájukat, nagyon értékes volt. B.Z. és B.Z-né

Gyors pontos, precíz, segítőkész! Sz.P. és Sz.R.

Gyors, pontos, rugalmas Szerintem megbízható, nagyon korrekt, drága, gyors, pontos, rugalmas! T.M.I.

Meglehetősen jó kereskedő! S.A. és K.G.

Korrekt eljárásban volt részünk! G.L és G.L.-né

Jogszabályoknak megfelelő, korrekt, megbízható eljárás! D.M. és D.M.Sz.A.

Lelkiismeretes, szorgalmas munkájukat hálával köszönöm. Kívánom, hogy minden ügyfelük ilyen elégedett legyen, mint én. E.J.

Precíz, pontos ügyintézés, szimpatikus a kezdettől való jó kapcsolattartás az irodával tökéletesen elégedett vagyok! M.E.

Meg tudott győzni arról, hogy jó dolog ingatlanközvetítőhöz fordulni, ha ingatlant keresek. Ami folyamatosan érezhető volt: korrektség, odafigyeltetek az igényeinkre. Olyan házat néztük, ami szóba jöhetett. Folyamatos volt a kapcsolattartás közöttünk. Visszahívtatok, ha nem vettétek fel, bár ilyen nem igazán volt, hiszen az irodában minimum felvette valaki. Nem volt "tukmálás"! Laci: pörgős, nyüzsgő, még "éjszaka" is tudtunk találkozni (mikor vételi ajánlatot tettünk párommal nálatok) Jó a számítógépes nyilvántartás - már képeket is láthattam az első alkalomkor. Jó volt a kommunikációtok, biztattatok kellő mértékben: folyamatosan azt éreztem, hogy közös érdekről van szó. Az általam megismert gödöllői ingatlanközvetítők közül magasan a tiétek a legjobb színvonal (!)szolgáltatás. Hajrá, köszönöm, további jó munkát! T.K. és T.I.

Konkurenciához viszonyítva sokkal szimpatikusabb a kiszolgálás, és a hozzáállás. Értékesítő kolléga korrekt, segítőkész, csak így tovább!

Mindenben rendelkezésünkre állt az ingatlanközvetítő. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá. Felkészült, intelligens, szakmailag teljesen megfelelt. T.H.

Naprakészen álltak rendelkezésünkre! K.O. és K.A.

Gyors, precíz ügyintézés. Segítette a kiválasztott ingaltan megvásárlását. V.SZ. és B.K.

Gyors, pontos, megbízható. További munkákhoz sok sikert! D.A.

 
1 | 2 | 3 | 4 |