Ingatlanközvetítés, családi házak, lakások vétele, eladása Gödöllőn és környékén, illetve Pest megyében 


HÁZAK, LAKÁSOK, TELKEK VÉTELE-ELADÁSA, HÁZÉPÍTÉS KULCSRAKÉSZIG

ELADÓ INGATLANA VAN?
Töltse ki kérdőívünket >>> Kattintson IDE


 
KIEMELT AJÁNLAT
ingatlanvadász
Lengyeltóti
8.900.000 Ft
 
KIEMELT AJÁNLAT
ingatlanvadász
Kiskunhalas
17.500.000 Ft
 
Főoldal
Adatkezelési tájékoztató
 adoria
© INGATLANVADÁSZ 2007
All Rights Reserved
Sikerek


17 Éves tapasztalatunk során az utóbbi időkben néhány ajánlást szerezünk.

Kérjük olvasson bele >>> KATT IDE!

Sikeres házeladásom: Erdőkertes

Korrekt volt az üzleti ajánlat. Minden héten küldött az INGATLANVADÁSZ érdeklődőt. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot telefonon és e-mailben is. Még marketing és tárgyalási technikákat is tanultam az értékesítés ideje alatt. Amiért ajánlom másnak is az az, hogy nem csak az üzlet, de a lelki támogatás is fontos ilyen helyzetben.

Mészárosné Mácsár Zsuzsanna


Sikeres házeladásom: Hatvan

Számomra megnyugtató volt, hogy bármiben segítségét kérhettem és kaptam is.

Gyüre Melinda Diána


Sikeres házeladásom: Gödöllő

Segített egy komplex és jogilag zűrös adásvételi folyamat lebonyolításában. A vevőnk egy éves, már - már reménytelen keresgélés után talált ránk az INGATLANVADÁSZON keresztül!

I.M.


Sikeres házeladásom: Kiskunfélegyháza

Remek ötletekkel gazdagított az INGATLANVADÁSZ, ami elősegítette a gyors eladást. A megbízáshoz adott leírások, illetve rendszeres email hírleveleknek köszönhetően a megfelelő nézőpont, és hozzáállás kialakítása és a papírok előkészítése. Köszönet az INGATLANVADÁSZNAK! Előtte 1 évig eredménytelenül próbálkoztam az eladással, ezen segítségek tudatában fél év alatt elkelt az ingatlan.

Gyurkó Kata


Sikeres telekeladásom: Gödöllő

Több ingatlanos céggel álltunk kapcsolatban. A többi cégtől nem nagyon érkeztek vevők, érdeklődők, nagy többsége az INGATLANVADÁSZ hirdetései kapcsán keresett meg bennünket. Ráadásul a közvetítői díj is sokkal kedvezőbb. Minden eladónak Bátran ajánlom!

Schönstein Angéla


Sikeres telekvásárlásom: Gödöllő

Őszinte, jó ember ismerő, együttműködő. Nem csak problémás vevő, hanem problémás eladó is van a földön. Hála az üzletkötő Szűcs László kitartásának, aki kitartóan és higgadtan véghez vitte az üzletet. Ha nem tartotta volna a lelket bennünk azzal, hogy bízunk benne, akkor az ingatlan vételétől elálltunk volna.

Kiszel Csilla


Sikeres házvásárlásom: Gödöllő

Kiváló volt a kapcsolattartás az eladóval. Jó kommunikációs készség, gyors ügyintézés, barátságos hangulat.

Szomor Ildikó


Sikeres házeladásom: Gödöllő (3 hónap alatt)

Méltányos, arányos az elvégzett munkával. Maximálisan kommunikatív vállalkozó, mindet – valóban mindent megtesz a siker érdekében. Messzemenőkig képviselte az érdekeimet a teljes folyamat alatt. A szolgáltatás teljes körű a hirdetésektől az ügyvédi szerződéskötésig bezárólag. Abszolút megbízható és becsületes. Ezt várja minden ügyfél, Szűcs László úrtól megkapja várakozásain felül is. Az irodában dolgozó munkatárs igen talpraesett, ügyes ifjú hölgy. Ő is mindig elérhető volt, beleértve a hétvégi napokat is, és igen empatikus, segítőkész munkatársa a főnökének. A hírlevél szolgáltatása pedig kimondottan az ügyfél épülését és tájékozottságát szolgálja. Ajánlom mindenkinek.

Szabó Béláné


Sikeres házeladásom: Sirok

2.5 hónap alatt ELADTUK A HÁZUNKAT!

Heves megyei ingatlant sikerült 2.5 hónap alatt értékesíteni az INGATLANVADÁSZ közreműködésével, annak ellenére, hogy helyi irodák is dolgoztak az eladáson. Gyorsaság, hatékonyság! Kiváló hirdetések, marketingtevékenység, és persze folyamatos tanácsadás.

Köszönjük. D.R.


Sikeres házeladásom: Verseg

Meg vagyok elégedve. 4,5 év alatt ez a második ház Versegen, ami elkelt!

2009. január óta árultam a házat, míg 2012. augusztusban megbíztam az INGATLANVADÁSZ-t. Többször már azon gondolkodtam, hogy ezt a házat nem lehet eladni, míg végül ezen a hét elején MÉGIS sikerült eladnunk! A hirdetésekre még tegnap is hívtak, pedig már alá volt írva az adásvételi. Más irodák rengeteg érdeklődőt hoztak, de eredménnyel nem jártak.

Kalmár László


Sikeres házeladásom: Velence

Lényegesen jobb, mint más cégek tevékenysége után járó díj. A cég tevékenysége nagyon sokoldalú, az ingatlan bemutatása nagyon korrekt, alapos, lényegretörő, maximálisan figyelembe veszik mind az eladó, és a vevő szempontjait is. Külön köszönet a tájékozató anyagokért. (4 hét alatt, az első bemutatóból elkelt a ház).

Tóthné Papp Veronika és Tóth János


Sikeres ingatlanvásárlásom: Velence.

Szűcs úr ingatlan értékesítési módszerében minket az a tulajdonság fogott meg, hogy ő az ingatlan elérhetőségét, tulajdonságait azonnal bemutatja, ezzel a leendő vevőt is olyan jó helyzetbe hozza, hogy az megismerje az ingatlan környezetét ezáltal rögtön döntési helyzetbe tud kerülni.

Darnai László és Darnai Lászlóné


Sikeres lakáseladásom: Budapest, VII.ker. Murányi utca 

Amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy eladom a lakásom, első gondolatom az volt, hogy ez egy egyszerű és gyors történet lesz, így bele is vágtam. A közösségi oldalak előnyeit ismerve, lakásom régebbi fényképeit és egy kis ajánló szöveget megosztottam ismerőseim, számára. Reméltem, hogy gyorsan, mondhatni azonnal lecsap valaki a remek ajánlatra, vagy legalább tovább osztódik a hirdetésem az ismerősök ismerősei körében..
Nos, ezzel meg is volnék, gondoltam.
Vevő nem jelentkezett, de ingatlanosok érdekes, egyből megtaláltak.
Mivel akcióm elején voltam, minden megoldás érdekelt, ezért elfogadtam egy olyan ajánlatot is, mely kicsit szokatlan módon segít eladni a lakásomat. Ez nem volt más, mint hogy kellő mennyiségű és minőségi hirdetés mellett én, saját magam fogom eladni a lakásomat, jóval kevesebb közvetítői költség ellenében. Ez érdekesnek hangzott, tudva, hogy az ingatlan ügynökségek sikeres értékesítésért az eladási ár 3-5 % -át is elkérik.. Az INGATLANVADÁSZ ügynökség vezetője, Szűcs László részletesen bemutatta sajátos működési módszerét. Alapos felkészítésben részesültem, hogy miként is fogom eladni az ingatlanomat. Csak ámultam, hogy ilyen is létezik.
Mivel nem vagyok tapasztalt a lakáseladás területén és nem voltam elég tájékozott sem, kezdetben a lakás árát magam határoztam meg, a piaci értékén felül. Jelentkező nem is volt, azonban Ingatlanosok serege keresett meg szolgáltatásuk felajánlásával. Legtöbbjükkel le is szerződtem, megadva az esélyt a mihamarabbi értékesítést remélve, de kizárólagosságot egyikkel sem kötettem. Ezt nem is ajánlom, pláne azoknak, akik sürgősen akarnak lakást eladni.
Túl sok vevőjelölt még így sem jelentkezett, és az ár lassú csökkentése sem hozott eredményt. Szűcs László szerint magas volt az ár, de drasztikusabb csökkentéssel, a piaci árakhoz való igazítással gyors eladásra számíthatunk. Valójában nagyon alacsonyan vannak jelenleg az ingatlanárak, és ezzel hiába próbáltam dacolni, a magas ártól csak lelassult az eladási tempóm. Mivel a célom nem feltétlen a pénzhez való jutás, hanem a gyors eladás volt, így hát vettem egy mély levegőt, és lementem a piaci árra. Tanácsadómnak igaza lett, mert egyből jött is a vevő, akire vártam! Begyorsult a történet, és simán, valójában én adtam el a lakásom az INGATLANVADÁSZ által megjelentetett kiemelt hirdetések által, jóval kisebb értékesítési jutalékért, és persze villámgyorsan. Természetesen bármilyen szakmai és jogi kérdés merült fel, kaptam teljes körű segítséget is az ügy lebonyolításához.
Ami viszont a leglényegesebb, hogy megismerkedésünk és megállapodásunk után folyamatosan tartottuk a kapcsolatot egymással.. Szinte nem volt olyan nap, amikor nem kommunikáltunk. Egy pillanatra sem esett le a figyelmem a lakáseladásról. Mindig jött egy email, vagy telefonon beszéltük meg a folyamatban lévő dolgokat. Valójában ez tetszett a legjobban, mert a folyamatos kontroll hatékonyabbá tett engem is, hogy elérjem a kitűzött célomat. E nélkül, lehet, hogy még hónapok múlva sem lenne eladva az ingatlanom.
Érdekes, hogy minden ingatlanügynök, akikkel leszerződtem, erősen próbált arra rábeszélni, hogy kössek vele kizárólagos megállapodást. Örülök, hogy nem mentem bele, mert, éppen most hallottam egy kolléganőmtől, hogy majdnem egy éve árulja a lakását, megbízva egyetlen egy ingatlanost kizárólagos szerződéssel. Ezek után Neki is és minden lakását áruló ismerősömnek teljes bizalommal ajánlom a INGATLANVADÁSZ által nyújtott szolgáltatást. Nekem sikerült kb. két hónap alatt!
Nos, visszatérve írásom elejére megállapíthatom, hogy lakást tényleg könnyű eladni. Jó áron kell hirdetni, hirdetni és hirdetni! Ez természetesen nincs ingyen, de az INGATLANVADÁSZ segítségével óriási összegeket megspórolva, pillanatok alatt el lehet adni lakást.
Ilyen egyszerű! Időt, pénzt takarítottam meg.. Megtanultam, hogy kell lakást eladni, és megismerhettem egy olyan csapatot, akik korrekt módon és profin teszik a dolgukat. Mi kell más egy ilyen célhoz?
Ezúton is köszönöm Laukó Barbarának és Szűcs Lászlónak fáradhatatlan munkáját és segítségét, valamint további jó munkát és további sikeres együttműködéseket kívánok Nekik!


Köszönettel és üdvözlettel:
 Horváth Mónika


Elfoglaltságaim miatt, időhiány miatt, számomra igen kedvező volt, hogy figyelemmel kísérték, hogy lakásom mindig frissen, jó helyen legyen az internetes hirdető oldalakon. Talán ez is segített a gyors értékesítésben! T.K.

A szakszerű, profi, felkészült hirdetés-kampány eredményeképp igen gyorsan sikerült az ingatlant eladni, megspórolva ezzel jelentős további költségeket. M.I.

Sikeres értékesítés. Agilis, előzékeny, segítőkész, lojális kiszolgálást kaptam. Nagyon tetszett, hogy eladási stratégiájuk ügyfélcentrikus, eladás - értékesítés központú, ezért hatékony. Több százezer forint előnyöm származott a közreműködésükből. B.J.

A válság ellenére villámgyorsan sikerült segítségükkel eladni az ingatlanunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Sz.T. és Sz.Sz.B.

Profi munka volt, az ügyintézés, és az adásvétel lebonyolítása is. Tisztelt INGATLANVADÁSZ, mikor megismertem kicsit rámenősnek tartottam, de aztán rájöttem, hogy eladni csak így lehet. (de nekem ez így szimpatikus), ezzel a lakásvásárlással egy kő gördült le szívemről. És még valami, amit figyelmébe ajánlok minden ezen hozzászólás olvasójának, az az, hogy ebben az irodában mindig készséggel segítettek, bármilyen ingatlannal kapcsolatos problémában, még akkor is, ha ez egy már meglévő ingatlan volt. Így hát kedves INGATLANVADÁSZ (Szűcs Úr) és csapata csak így tovább és köszönök mindent. T.T.

Ügyfélcentrikus nyitva tartás és ügyintézés a gödöllői INGATLANVADÁSZ irodájának rövid jellemzője. Az ügyfél elképzelése lehetőségeihez mérten maximálisan kiszolgálásra kerül, mivel a közvetítés során az ingatlanforgalmazás összes variánsa felkínálásra kerül (új ingatlan építés, telek és használt ingatlan értékesítés, teljes és részleges felújítás). Az ügyfél döntését segíti, hogy elképzeléseire azonnal anyagi és időbeni kalkulációt, akár kézzel fogható nyers terveket, rajzokat kap, így az irodából történő távozáskor számára nem maradnak nyitott kérdések, dönteni tud. Megnyerő, hogy referenciákkal alátámasztottan teszik mindezt, hiszen a bizalom ingatlanértékesítés - főleg új ingatlan építése - esetén nagyon fontos. Az ingatlanvásárlás során több ingatlanközvetítő irodával is kapcsolatba kerültem, de számomra a legnagyobb segítséget Szűcs László üzletkötő kreatív ötletei, és a cég által nyújtott széles lehetőségek (értékesítés, építés, felújítás) adták, melyek felvetésével olyan megoldásokban kezdem el gondolkodni, melyek korábban eszembe sem jutottak, hiszen tapasztalatlan voltam ingatlanvásárlás ügyben. Pozitívumként lehet megemlíteni, hogy az ingatlanok bármikor, akár hétvégén is megtekinthetőek voltak, és ami fontos, hogy nem maradtam magamra az időpont egyeztetésekkel. Ez utóbbi nagy hibája volt több gödöllői ingatlanközvetítő irodának is, hiszen voltak olyan ingatlantulajdonosok, akik nem voltak közreműködőek, így – bár papíron kiközvetítésre kerültek - több ingatlanba be sem jutottam. Vegyes érzelmeket váltott ez ki belőlem, de jellemzően az ingatlanközvetítő irodát hibáztattam, mivel úgy gondolom, hogy kötelességük eladói ügyfélkörük kontrollálása vevői ügyfélkörük védelme és kiszolgálása érdekében. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy semmit nem akartak rám erőltetni és nem akartak többet nyújtani, mint amit szerettem volna, így nem volt az az érzésem, hogy be akarnak csapni. Az INGATLANVADÁSSZAL kapcsolatom személyessé vált, így a jövőben is bizalommal fordulok a társasághoz ingatlannal kapcsolatos kérdésekben. G.A.és családja

Három héten belül sikerült az ingatlanirodának eladnia az ingatlanunkat. Precíz, pontos munkát végeztek, segítettek mindenben. Munkaidőn kívül is rendelkezésre álltak. Köszönjük a munkájukat. Jól választottunk, amikor az INGATLANVADÁSZ mellett döntöttünk. J.E.

Teljeskörű felvilágosítást kaptunk. Gyors és megbízható eljárás volt. Nekünk tényleg semmi dolgunk nem volt, mindent ők intéztek! Egy hét alatt sikerült - mindennel együtt - beköltöznünk! Még az esetlegesen felmerülő problémákat is azonnal, diszkréten kezelték. Teljesen meg vagyunk elégedve az INGATLANVADÁSSZAL! Tényleg egy profi csapattal állunk szemben! Mind a szaktudásuk, mind a hozzáállásuk példátlan! Örülök, hogy Náluk vásárolhattunk lakást. - Gyarmati Nicolette

Korrekt, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptunk. Nagyon tetszett, hogy rugalmas hétvégi időpontos megbeszélésre is volt lehetőség. Á.A.

Kedvesek, maximálisan emberek. Talán még erő felett is teljesítenek. Kiss Tibor & Kiss Tiborné

Rugalmas, tettrekész. Hétvégén is rendelkezésünkre állt, igaz előzetesen egy későbbi időpontban állapodtuk meg. Készséggel állt rendelkezésünkre, tanácsot adott az általunk vásárolt lakás felújításához. Legközelebb is jövök, ha szükségem lesz rá, és másnak is ajánlom a szolgáltatást. Juhász Pál János

Minden igényt kielégítő hozzáállást tapasztaltam Szűcs úr és munkatársai részéről. Az igényeink válaszolására csak annyit: ha úgy alakul mindenféleképpen az INGATLANVADÁSZT fogjuk választani. Vig János és Vig Angelina

Az ingatlanközvetítő cég ajánlatai megfelelő alapot adtak a megfelelő ingatlan kiválasztásához. Fazekas Zsolt

Lelkes, segítőkész csapat. Köszönjük a segítséget! K.Gy. és K.M.T.

Szűcs László úrnak, és Barbara kisasszonynak köszönettel tartozunk munkájukért. A fiammal érkeztünk az irodába lakást nézni. Baráti és gyerekbarát légkörben fogadtak minket. Süti, üdítő fiamnak, nekem jobbnál jobb ingatlan ajánlatok. Szűcs úr a kezdettől kezdve minden nap lelkesen, fáradságot nem kímélve igyekezett a nekünk legmegfelelőbb ingatlant keresni. Találtunk is. Nekik köszönhetően új életet kezdhetünk, elfeledve az albérletet! Szaniszló Richárd

Nagyon jól végzi munkáját és mindent megtesz, úgy a vevő és az eladó érdekében. Nagyon udvarias és talpraesett. Gáll Sándor, Gáll Sándorné és Gáll Tamás

Nagyon gyors, rugalmas és segítőkész. Dezső Zoltán és Dóra

 
1 | 2 | 3 | 4 |